DOKTORKA KISIĆ PREKINULA NESTOROVIĆA USRED EMISIJE! Ovo niko nije očekivao

Doktor Nestorović pokušao je da objasni zašto više muškarci oboljevaju od korone u odnosu na žene. Profesor doktor Branimir Nestorović i doktorka Darija Kisić Tepavčević gostuju u specijalnoj emisiji na TV Pink o epidemiji koronavirusa.

Pored njih, gost je bio i nulti pacijent Igor Đantar, koji je pričao o svom iskustvu sa ovom zarazom, a u jednom trenutku došlo je do vrlo interesantne situacije između dvoje doktora.Doktor Nestorović pokušao je da objasni zašto više muškarci oboljevaju od korone u odnosu na žene.

  • Struktura je takva da mnogo više muškaraca u Evropi oboljeva od žena. Prva teorija je bila zbog estrogena, onda kad smo pogledali da češće oboljevaju dečaci od devojčica, a ali i starije osobe isto su muškog pola. Izgleda da se tu nešto događa. Ima tu neka teorija da se žene češće bave decom, pa prolaze sve njihove repiratorne probleme i onda jačaju – rekao je Nestroović, ali ga je onda prekinula doktorka Kisić Tepavčević.
  • Nemojte, profesore, da ispadne da se muškarci ne bave decom. Prvo smo mislili da je neka slučajnost, ali sada kada se utvrdilo da je to pravilo iz populacije u popluaciju, videćemo – ubacila se ona.

(Espreso.rs/Srbija danas)

Add Comment