RAZOTKRIVENO PRAVO LICE DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ! Ceo region će ZANEMETI, ne može više da KRIJE! KAKAV Š0K!

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je bila član Kriznog štaba, sada Ministarka za rad, zapošlavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, je jedna od najkomentarisanijih doktora i često glavna tema u medijima i javnosti, a neretko i zbog svog odličnog izgleda i negovanosti.

Za sve ovo vreme postala je prepoznatljiva i često je izložena brojnim kritikama, pa čak i uvredama koje su na račun njenog izgleda koji ne treba da bude tema.

Žene su te čiji se izgled komentariše, a primećujemo da je dr Kisić Tepavčević žena koja vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti te je na meti raznoraznih komentara.

Prednjačili su oni uvredljivog karaktera, ali treba istaći da je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu.

Zanimljivo je poređenje izgleda dr Darije Kisić Tepavčević od pre nekoliko godina (tj. pre nego što je korona bila aktuelna i pre nego što se pojavljivala u medijima u toj meri) i njenog izgleda danas. Primetno je da je doktorka promenila samo nijansu kose.

Da li su komentari na račun njenog izgleda tu jer ne može da se prihvati to da je moguće posvetiti pažnju sebi, a u isto vreme biti uspešna poslovna žena. Njen izgled, ako se već komentariše, mogao bi ići ka tome da žene mogu biti ujedno i lepe i poslovne. A svi se možemo složiti da je svako njeno pojavljivanje bilo odmereno i kulturno.

Add Comment