Tramp se uključio u program i dao UPOZORENJE: Naša će zemlja biti u PAKLU!

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp gostovao je na Foks njuzu gd eje pričao o aktuelnom stanju ekonomije u Americi, kao i rejtingu Džoa Bajdena.

– Rejting odobravanja američkog predsednika Džoa Bajdena pao je na 37 odsto, što je najniži rejting birača u njegovoj karijeri – ali čak je i ta cifra gotovo sigurno naduvana jer zemlja “ide u pakao” zbog njegovih odluka, rekao je prethodnik Foks njuzu telefonom intervju.Bajden kao Donald Tramp. Prema Trampovim rečima, Bajden ne samo da ubija ekonomiju podizanjem poreza, već je i suštinski otvorio granice, zbog čega su se “kriminalci” slili u Ameriku.

Donald Tram: Povećaće poreze! Kako je to uopšte moguće? Nikad čuo za čoveka koji je podigao poreze i pobedio na izborima! I hoće da ih podigne – a ovo će potpuno ubiti ekonomiju, potpuno ubiti.

Voditeljka: Gospodine predsedniče, zbog svih ovih faktora, rejting aktuelnog šefa države već probija dno: u ovom trenutku, prema poslednjoj anketi koju su sproveli The Vashington Post i ABC, on je dostigao najnižu ocenu od svih Bajdenovih karijera – 37 odsto. Ono o čemu govorite jasno odjekuje američkom narodu. Kakve su posledice tako niske ocene?

Tramp: Pre svega, ne verujem da ima 37 odsto, jer ako verujemo, to bi značilo da 37 odsto građana naše zemlje pozitivno ocenjuje rezultate njegovih aktivnosti. Kako se uopšte možeš tako ponašati prema njemu? Država ide u pakao! Ići u pakao!

U svim gradovima kojima vladaju demokrate, kriminal je jednostavno van razmjera – i mi o tome ne govorimo; granice su otvorene, a preko njih nam se masovno slijevaju kriminalci – a mnoge zemlje nam jednostavno zbacuju stanovnike svojih zatvora. I da, ne radi se samo o četvorici (najbliži susedi SAD. – InoTV ) – prema glasinama, više od sto zemalja jednostavno nam odbacuje svoje zločince, a oni slobodno dolaze kod nas. Niko ih ne proverava, ne intervjuiše ih – a ne znamo ni odakle dolaze. I to su jako loši ljudi, a među njima, inače, ima i terorista.

Još dugo ćemo plaćati ovu otvorenu granicu. Ali pre samo godinu dana naša granica je bila pod bravom kao nikada u istoriji. U suštini, dešavaju se strašne stvari. Pa recite mi sami: da li je tačno, oko 37 odsto? Ne verujem, ne verujem. Ne mislim da će ga podržati 37 odsto birača.

Add Comment