0V0 SU HONORARI DALILE, DEJANA I CARA?! A evo koliko novca je izgubila disvalifikovana Maja Marinković!

Dobro je poznato da su rijaliti učesnici papreno plaćeni za učešće u “Zadruzi”, pogotovo stari zadrugari koji su miljenici publike.Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car, ali i Maja Marinković koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija, obeležili su petu, poslednju sezonu “Zadruge”, a mnoge zanima koliko ovi rijaliti učesnici zarađuju.

Kako se šuškalo na početku rijaliti, Dalila je u “Zadrugu” navodno ušla sa nedeljnim honorarom od 1500 evra, što je značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 evra.

Međutim, kako je nedavno preneo “Kurir”, Dragojevićka je zbog javne prevare koju je učinila u rijalitiju, svesna da je digla gledanost i da zaslužuje veći novac, pa je navodno obavila razgovor sa produkcijom i zahtevala da njen honorar umesto 60.000 evra bude 150.000 evra.

Dejan Dragojević je, kako su pisali domaći mediji, u “Zadrugu 5” ušao sa istim honorarom kao i Dalila, dakle 1500 evra nedeljno, odnosno 60.000 evra ukoliko ostane do kraja.

S obzirom na dešavanja u Beloj kući i poniženja koje je pretrpeo od strane Dalile Dragojević, vrlo moguće da je i Dragojević zahtevao veći honorar.

Filip Car koji je u centru dešavanja u Beloj kući zbog afere sa Dalilom Dragojević, navodno je u “Zadrugu 5” ušao sa nedeljnim honorarom od 2000 evra.

Disvalifikovana zadrugarka Maja Marinković, zbog koje je Car ostavio Dalilu, jednom prilikom je u svađi sa Filipom otkrila detalje ugovora, pa spomenula honorar.

Baš me briga i ovako ću bez dinara da izađem, neka me kazne nedeljnim honorarom od 2.000 evra – rekla je Maja ranije, što znači da bi zadrugarka, da je ostala do kraja rijalitija, zaradila 80.000 evra, međutim, zbog diskvalifikacije taj novac je izgubila, a televiziji Pink mora da plati 50.000 evra.

Podsetimo, Dalila Dragojević prevarila je supruga Dejana Dragojevića u “Zadruzi 5” sa Filipom Carom. Ipak, Car je Dalilu ostavio nakon što je u rijaliti ušla njegova bivša devojka Maja Marinković. Da bi na kraju Filip nakon Majine diskvalifikacije ponovo ušao u vezu Dragojevićkom, a njihov odnos iz dana u dana šokira gledaoce popularnog rijalitija.

Add Comment