Videla sam njegov PENIS i bio je ŠIROK kao LIMENKA, a onda je usledilo NEŠTO što zbog čega i dan danas razmišljam o OVOM SEKSU

Pretpostavljamo da je glavna muka svih muškaraca kako će žene doživeti njihov penis – da li će misliti da je veliki, mali, isuviše tanak, možda “zdepast”, kriv, žilav…


Različite žene imaju različite kriterijume, a i svaki penis je priča za sebe, tako da je teško utvrditi koji tip muškog polnog organa je najbolji. No, glas većine ipak nešto znači, pa hajde da proverimo kakva su iskustva žena i kakav penis im najviše prija.

“Ništa s previše vena, to je zastrašujuće. Srednja veličina je uvek dobra i ružičasta boja.”

“Penis bez kožice mi je lepši jer deluje uredno. Debljina je mnogo bitnija nego dužina, idealno je kada je širok poput bočice dezodoransa.”

“Jednom sam bila s frajerom koji je imao kriv penis i zbog toga je uspeo da dopre do mesta na koje drugi nisu mogli.”

“Nedavno sam se susrela sa stvarno širokim penisom. Bio je širok kao limenka Koka kole i baš sam uživala.”

“Nemam poseban tip, ali volim kada me penis iznenadi time koliko poraste prilikom erekcije. Nisam previše oduševljena obrezanim penisima.”

“Ako je veoma veliki, to prilično usporava stvari, pa preferiram one koji su nešto kraći. Ako moram da biram između dužine i širine, moj glas ide širini.”


“Volim penise s kožicom, ali više zbog funkcionalnosti nego zbog estetike. Ne volim ni kad su previše dugi ili tanki. Sviđaju mi se i oni s mnogo vena jer vidiš kako su čvrsti. Dlake su mi prihvatljive na testisima, ali ne na penisu.”

“Volim kada je penis debeo i ima mnogo vena – tada izgleda ponosno.”

via GIPHY

“Volim kraće penise, a druge karakteristike me ne zanimaju. Mislim da je uvek više stvar u tehnici nego u veličini i obliku, ali seks s predugim penisom može biti jako bolan.”

“Dok radi što treba, meni je dobro. Genitalije su svakako ružne. Jedino ne volim da su agresivni i ne volim ljubičastu boju.”

(Metro.co.uk)

Add Comment