AUUUUU! BOGDAN JE OBJAVIO NOVU FOTKU, A CECA ODMAH REAGOVALA: Pogledajte šta mu je uradila!

Vest da je Ceca Ražnatović raskinula jednogodišnju vezu sa Bogdanom Srejovićem odjeknula je kao bmba, a interesovanje za ovim odnosm pevačice ne prolazi i dalje.

Naime, kako se svaki potez Ražnatovićeve prati u stopu, kako u životu, tako i na društvenim mrežama, mnoge je iznenadilo što Ceca i posle raskida na Instagramu prati i lajkuje nove Bogdanove fotografije.

Srejović se oglasio sa Zlatibora, pozirajući s osmehom do uva do uva, a Cecin lajk stoji ispod fotke, što je mnoge iznenadilo, i nateralo da pomisle da emocije između Srejovića i pevačice nisu prošle.

Podsetimo, prekid veze pevačice i ugostitelja je usledio pošto su se emocije između njih dvoje ugasile, ali su oboje doneli odluku da će još dugo biti prijatelji.

Inače, kada se u javnosti pojavila infromacija da će Svetlana Ceca Ražnatović biti deo žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” svi su sa nestrpljenjem čekali emisije. Prošlo je šest meseci od kako je muzička zvezda deo ovog šou programa, pa smo sa njom sumirali utiske o periodu koji je iza nje.

Veoma dinamičan. Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gde pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudm se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu besni ili tužni. Pre svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da se, kada im se ukaže šta su greške, potrude da iste isprave.

Add Comment