Premijerka Brnabić u mladosti imala SIMPATIJU: Sada je otkrila o KOME je reč – nikad ne biste pogodili

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je sinoć u emisiji “Amidži šou”, kod Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom zabavnom televizijskom šou-programu.

Ona je otkrila ko joj je bila simpatija iz mladosti. – Kristina Egersegi, mađarska plivačica. Oduvek sam volela plivanje, ona mi se dopadala – rekla je Ana Brnabić.Ona je sinoć gostujući u Amidži šou otkrila i da bi volela da može više da spava.

Volela bih da više spavam, ono što je optimalno, nekih sedam sati recimo. Mnogo mi je teško da ustanem ujutru u pola sedam. Mnogo bi mi značilo da mogu više da spavam – rekla je u emisiji, pa otkrila šta je sve tokom odrastanja zadavala roditeljima prave muke.

Volela bih da više spavam, ono što je optimalno, nekih sedam sati recimo. Mnogo mi je teško da ustanem ujutru u pola sedam. Mnogo bi mi značilo da mogu više da spavam – rekla je u emisiji, pa otkrila šta je sve tokom odrastanja znala da radi majci i ocu.

Mnogo gluposti sam radila, pakao sam priređivala mojim roditeljima. Svaki dan su bile gluposti. Pustili su me da izdivljam. Najveća glupost je bila u to vreme kad sam pravila tehno žurke, posle tri dana sam im vratila auto. Tri dana nisam bila kući – ispričala je premijerka.

Jednom sam otišla u Crnu Goru na pola sata. Nestalo mi je novca, nisam mogla da se vratim, pa sam zvala najboljeg prijatelja da mi kupuje avio-kartu da se vratim. Užasno je bilo za moje roditelje – navela je Ana Brnabić, te otkrila da joj je nadimak Aša, kao i da joj partnerka Milica kupuje garderobu.

Ja ne znam brendove, marke. Meni Milica sve kupuje. Zaista ne znam – kazala je u emisiji “Amidži šou”, pa navela da najviše voli da sluša muziku iz osamdesetih.

Add Comment