Kristina: Varala sam supruga sve dok nije pristao da mi 0V0 uradi u krevetu, i sada smo presrećni!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Odlična komunikacija i poverenje su ključ uspešne veze, ali i zadovoljavajućeg sesualnog života.U sesu se uvek trudite da zadovoljite partnera, ali morate da mislite i o svojim potrebama. Vi ste jedini koji znate šta je tačno to što vas uzbuđuje.Zbog toga, prvenstveno, budite otvoreni prema sebi što se tiče vaših potreba i želja, a onda to pokušajte da pokažete i vašem partneru.

Evo kako to možete da uradite.Možda vam je dosadila rutina i želite da probate neku novu p0zu, ili da začinite ses sa nekim igračkama, ili možda hoćete da imate malo grublji ses? Bez obzira na vaše želje, najbolje je da ne započinjete ovu temu tokom samog sesa, ili neposredno nakon, kada je vaš partner možda ranjiv. Smisleno spomenite to kada ste oboje opušteni i kada radite neke zajedničke stvari koje ne podrazumevaju ses.

U zavisnosti od vaše komunikacije, obratite se partneru direktno ili malo uvijeno, probijte led i započnite priču o svojim željama i potrebama. Kada jednom probijete led, svaki sledeći put će vam biti mnogo lakše. Mora da zna šta je ono što vi zaista želite.

Ne kritikujte.Tanka je linija između pozitivne i negativne kritike. Pošto je ovo delikatna tema, tako treba i da se ophodite prema njoj. Ukoliko vaš partner nešto radi pogrešno, nikako mu ne ukazujte na to, već pronađite neku dobru stvar, spomenite je, a onda se nadovežite na nešto što biste hteli da bude drugačije. Takođe, neverbalnom komunikacijom možete da postignete cilj – uzmite ruku svog partnera i vodite je po svom telu.

Ne zaboravite da vas je dvoje.Čim ste se otvorili partneru po pitanju svojih sesualnih želja, ne treba da očekujete da se nešto momentalno promeni i da to zahtevate, već da pitate da li je to u redu sa njim, kao i da li postoji nešto što bi on tražio od vas. Možda i druga strana dobije želju da vam ukaže na neke stvari, a onda zajedno možete da radite na tome da maksimalno uživate dok vodite ljubav.

Add Comment