ZAKOPČANA DO GRLA, A IPAK BOLI GLAVA OD BRUTALNOG IZGLEDA! Najlepša srpska političarka u nesvakidašnjem izdanju!

Mlada političarka i članica glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, ne prestaje da oduševljava javnost svojim savršenim izgledom i besprekornom lepotom, a najnovijom fotografijom prikupila je brojne komplimente i pohvale.

Od uzdanice Ivice Dačića navikli smo da uživamo i u izazovnijim izdanjima, ali ona je rešila malo da nas iznenadi svedenijom kombinacijom. Ona se ovog puta odlučila za svedeno, monohromatsko izdanje, donji deo je pripijen uz telo, dok je gornji komotniji i udobniji zahvaljujući sportskom prsluku. Time je postigla balans i učinila autfit efektnijim. Pored toga, nosi kratke čizme do gležnjeva, koje su trend proteklih nekoliko sezona i omiljena obuća prve dame Francuske Brižit Makron.

“Najhrabrija, a nestvarna…naklon do zemlje”, “Savršena si”, “Bombetina do bola”, “Najlepša političarka”, samo su neki od mnogobrojnih komplimenata na račun ove prelepe i atraktivne plavuše.

Podsetimo, Grozdanovićeva je za naš portal nedavno progovorila o svojim budućim planovima, te je tim putem javno otvorila dušu koliko je posvećena i brižna majka svom sinu.

Moji planovi su pre svega vezani za mog sina, kome želim da odraste u dobrog i časnog čoveka, nema veće sreće za roditelje od toga jer ako promašite kod dece, svi materijalni uspesi su vam bezvredni.

Add Comment