OŽENIO SE, DOBIO DECU, A ONDA SU RODITELJI SAZNALI ČIME MU SE BAVI ŽENA: Odmah su ga NAJURILI I NISU SE OSVRTALI!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Šenon Rouz (36) iz Los Anđelesa sa 18 godina počela je da radi kao stiptizeta, da bi ubrzo nakon toga snimala i filmove za odrasle.Bivša prno zvezda radila je u industriji za odrasle najmanje deceniju, iako nije bila zadovoljna svojom karijerom.Želela je da osnuje porodicu, pa je otvorila profil na društvenoj mreži sa upoznavanja, ge je i pronašla svog sadašnjeg supruga Trejvisa Dina (44).Nakon što su Trejvisovi roditelji saznali za prošlost svoje snahe, ne samo da nisu odobravali njihovu vezu i brak, već su mu otkazali funkciju u porodičnom poslu, prenosi Dejli star.

Par je odlučio da pokuša da živi zahvaljujući vlogu na Jutjubu, a dok su pokušavali da uvećaju svoju porodicu, svakodnevno su zagovarali borbe za plodnost i razmnožavanje.Sada imaju dvoje dece, Snou i Storm, Šenon je konačno oduševljena što ima porodicu o kojoj je sanjala, a sada može da se posveti i svom drugom snu – putovanjima.Odlučila je u međuvremenu i da progovori o kritikama i poniženjima na račun posla kojim se bavila.

Moj tata je prevario moju mamu sa njenom najboljom prijateljicom, a potom se oženio njome. To je bila najgora stvar koja je mogla da mi se dogodi. Maćeha me je fizički i emocionalno zlostavljala godinama. Bila sam na ivici ludila i na kraju sam postala striptizeta kada sam napunila 18 godina, a nekoliko meseci nakon tog, prešla sam i na prno filmove – zapolea je Šenon svoju priču.Nakon deceniju i po ove nekonvencionalne karijere, shvatila je da želi da vrati svoj život i konačno pronađe sebe u nekom boljem svetlu.

Prestala sam da se bavim snimanjem filmova za odrasle, a ubrzo nakon toga upoznala sam supruga. Trejvis je otpušten iz porodičnog posla jer je odbijao da me ostavi. Roditelji su ga nagovarali na to jer su saznali čime sam se bavila – istakla je Šenon.Sa suprugom je preživela sve one loše trenutke, a ističe da je sada konačno red na to da njih dvoje i njihova deca konačno žive punim plućima.

Add Comment