Slupala auto, pa u pjanom stanju skinula G*ĆICE i ponudila se policajcu: Njegov odgovor svi prepričavaju

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Škotlanđanka Megi Dajks (28) iz Ejra izašla je u provod sa drugaricama ni ne sluteći da će on otići toliko daleko da će jutro dočekati u policijskoj stanici.Megi je napravila ključnu grešku kada je posle više od 10 ispijenih čaša alkhola sela za volan i uputila se ka kući koja je bila udaljena više od 20 kilometara od mesta gde je lumpovala.

Megi je bila sa drugaricom u autu. Negde na pola puta, sletele su s njega i udarile posle spasonosnog kočenja u obližnje drvo. Neverovatno, ali obe devojke bile su samo dobro ugruvane.Neko iz komšiluka pozvao je policiju i jedan od pripadnika organa reda izašao je iz svojih kola posle samo desetak minuta.Megi je, kako bi se izvukla što je vozila u pianom stanju, skinula na licu mesta svoje gćice i poklonila ih je policajcu.

Potom mu se i ponudila. Čula sam da prolazi kad vam se devojke ponude. I, šta čekaš? – pitala je zbunjenog policajca piana Škotlanđanka, prenosi Dejli rekord.Njene reči prenela je drugarica ostalima u policijskoj stanici kad su došle na trežnjenje. Isto tako, prenela je i odgovor policajca.Prvo ju je ljutito gledao, a onda joj je prišao kao da hoće da je poljubi. Megi je već otvorila usta, a onda joj je stavio ruku na njih i rekao:

‘Ne ljubim piane devojke‘! Ja sam vrsnula od smeha, ona se živa smorila. Potom nas je odveo u kola gde je bio još jedan policajac – ispričala je Megina drugarica drugi deo priče koja je vrlo lako pre toga mogla da postane i tragedija.Škotlanđanka je kažnjena ne samo novčano, već i drakonski iz ugla vozačke dozvole – još jednom da bude uhvaćena u pjanom stanju, 10 godina neće smeti da vozi.

Add Comment