HIT HITOVA! NOVAK SE SREO SA KEJT MIDLTON: Počela je da se SMEJE kada joj je postavio 1 PITANJE! Kakav je to CAR

Novak Đoković je šampion Vimbldona, a nakon pobede nad Mateom Beretinijem, susreo se sa vojvotkinjom od Kembridža.Novak Đoković je šampion Vimbldona! Osvojio je 20. grend slem u karijeri i šesti na Vimbldonu i izjednačio rekord Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju grend trofeja!Nakon pobede i uručenja trofeja svetski broj jedan se popeo na čuveni balkon gde je podigao pehar, a prethono se susreo sa vojvotkinjom od Kembridža koja je gledala finala Vimbldona.

Drago mi je da se ponovo vidimo”, rekla je vojvotkinja Novaku, na čemu joj se on zahvalio i džentlmenski uzvratio da je zadovoljstvo njegovo. U razgovoru sa Kejt Midlton se dotakao novih uslova na Vimbldonu zbog pandemije korona virusa, ali i dodao da se svi trude da izvuku maksimum iz situacije.Kejt je poznata kao veliki ljubitelj tenisa i sama ga često igra, što Novak nije zaboravio da pita.Kako vama ide sa tenisom ovih dana”?”, pitao je šampion Vimbldona.Malo teže. Svaki put kada se havtim za reket i počnem da igram, odjednom se oko mene stvore deca koja i sama hoće da igraju. Ali to je zaista sjajno”, rekla je kroz smeh vojvotkinja kojoj se očigledno dopalo pitanje.

“To je prelepo”, složio se Nole i zahvalio joj se što je gledala meč.Hvala vam što ste bili ovde. Sva najbolje vama i vašoj porodici”, rekao je teniski as, a Kejt mu je uz širok osmeh poželela isto.”Pozdravite puno porodicu i sve najbolje.”Ne tako davno, nakon još jednog trijumfa na Vimbldonu, Nole se sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom u istoj toj prostoriji susreo sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža a to prilikom su razmenili nekoliko rečenica o porodici i izazovima u odgajanju dece.

Add Comment