POZNATA PEVAČICA PRIZNALA VEZU SA VUKOM KOSTIĆEM: Dobro sam krila svih ovih godina da smo…

Vuk Kostić je srpski Don Žuan! Glumac je bio sa brojnim poznatim damama, a poslednja u nizu koja je priznala da se zabavljala sa njim je pevačica Ivana Peters.Opšte je poznato da žene padaju na Vukov šarm, međutim, do sada niko nije znao da je on uspeo da osvoji bivšu pevačicu grupa “Tap 011” i “Negativ”.Posle mnogo godina ćutanja, Ivana je odlučila da progovori o njihovoj vezi.Vuk mi se pre mnogo godina udvarao. Pošto smo se svideli jedno drugom, započeli smo vezu. To je bilo davno, pa se i ne sećam zbog čega smo raskinuli – kaže Ivana.

Ona ima samo reči hvale za bivšeg momka, sa kojim je i dan-danas u dobrim odnosima.On je, pre svega, odličan glumac. Jedino što mi se kod njega ne sviđa je što ide u lov. Ali ne bih više ništa otkrivala u vezi sa njim i sa mnom. I ovo što sam rekla je više nego dovoljno. Dobro sam krila svih ovih godina da smo bili zajedno – priča pevačica, koja očigledno više nije mogla da taji da su imali ljubavnu romansu.

Ona se tako upisala na dugačak spisak poznatih žena koje su bile sa Vukom. Kostić se još u studentskim danima zabavljao četiri godine sa koleginicom Bojanom Stefanović, sa kojom je ostao u dobrim odnosima i posle raskida. Jednu koleginicu zamenio je drugom, pa je 2010. godine smuvao Jelisavetu Orašanin. Njihova ljubav trajala je pet godina, a rastali su se bez velike pompe.Mi smo bili, ostali i bićemo prijatelji. Imamo normalan ljudski odnos – rekla je Jelisaveta, koja se nakon rastanka od Vuka upoznala sa košarkašem Milošem Teodosićem, za kog se ubrzo udala i rodila mu dvoje dece.

Pošto je svima bilo jasno da Vuk voli poznate dame, po gradskim kuloarima se nagađalo koja će mu posle Jelisavete ukrasti srce. Nije prošlo mnogo vremena, a glumac se u javnosti pojavio sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Međutim, njihova ljubav nije dugo trajala, pa su se rastali posle samo pet meseci.Šuškalo se da je glumac bio i sa atraktivnom pevačicom Milicom Pavlović, međutim, oni to nikada nisu priznali. Nedavno su zajedno bili na odmoru na Mokroj gori, a Milica uvek za njega ima reči hvale.

Nas dvoje smo super, on me je čak spremao za ulogu u seriji “Pevačica”. Upoznao nas je zajednički prijatelj i od tada gradimo naš odnos – bila je tajanstvena pevačica. Bez obzira na to što je slab na poznate žene, Vuku je Ceca Ražnatović samo drugarica. Oni se godinama druže, odlaze jedno kod drugog na slavlja, odlično se slažu i često se čuju.Vuk je moj dobar prijatelj i uvek mi je prijatno u njegovom društvu – istakla je više puta pevačica.

Add Comment