ZA NEVEROVATNIH NEDELJU DANA! Marija Šerifović podelila tajnu kako je smršala, a ovaj sastojak joj je najviše pomogao u tome! (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović je na svom jutjub kanalu podelila iskustvo sa dijetom koju joj je prepisala jedna naša poznata nutricionistkinja.Kako je pevačica istakla dijeta se zasniva uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu. Na samom početku pevačica je pozvala sve da se pridruže sedmonedeljnom planu ishrane.

  • Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan – rekla je Marija.


Šerifovićeva je takođe naglasila da je u toku dijete i ovih sedam dana detoksa nekoliko puta bila gladna, ali je uspela da odoli iskušenjima i zdravo se hrani, a u toku ove nedelje izgubila je 2,8 kilograma.

To je veliki uspeh, naravno možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake nedelje biti ovako, jer to u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tečnosti i toksina – zaključila je Marija zadovoljna rezultatima prve nedelje.A kroz kakvu golgotu je Marija prošla sa prevarantima pročitajte OVDE.

Add Comment