ISPLIVALA ŠOK SLIKA TRUDNE JELENE KARLEUŠE! Momak nije uopšte primetio stomak, a onda šok!

S tačno godinu dana razmaka, popularna pevačica donela je na svet dvoje dece, a paparaci su se, tokom obe njene trudnoće, utkrivali da ovekoveče njen tadašnji izgled.Jelena Karleuša nesumnjivo je jedna od najčešće fotografisanih dama na domaćoj javnoj sceni, pa ne čudi što je u drugom stanju bila veoma interesantna medijima.

Popularna pevačica, koja je 2008. izgovorila sudbonosno „da“ fudbaleru Dušku Tošiću rodila je 7. septembra iste godine njihovu prvu kćerku – Atinu, a u dan tačno godinu dana kasnije stigla je mlađa Nika.

Ona je u svojim trudnoćama uživala i čuvala sa suprugom intimu daleko od očiju javnosti, a u retkim prilikama kada se pojavljivala pred kamerama pokazivala da joj je priroda i te kako naklonjena. Štaviše, Karleuši je u oba navrata uglavnom rastao samo trudnički stomačić, a zadržala je svoju prepoznatljivu vitku figuru.

Jelena je u drugom stanju snimila i reklamu u kojoj je delić zapleta upravo činjenica da izgleda tako da mladić koji želi da joj se udvara ni ne primjećuje da je trudna sve dok ne vidi njen stomak.

(Espreso.rs/Glossy)

Add Comment