UŽAS! Lekari U PANICI! Da li će posle SVEGA , Darko ostati i BEZ ovog dela TELA!

Pevaču je juče zbog obilnog krvarenja izvađena slezina, a lekarima je trenutno najveća briga kako da mu sačuvaju nogu kojoj zbog višestrukih preloma preti amputacija.

Pevač Darko Lazić (27), koji je u ponedeljak doživeo tešku saobraćajnu nesreću, operisan je juče u KBC Zemun zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja, a lekarima trenutno predstoji bitka kako da mu zbog teških povreda sačuvaju nogu.

Podsetimo, Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uleteo u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede telo je pretrpelo jer nije vezao sigurnosni pojas.

Darka su lekari uveli u veštačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi a tokom jčerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća. Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama jer se trenutno ne mogu preduzimati nikakve velike intervencije.

Nekadašnja portparolka Hitne pomoći smatra da Darko neće imati posledice zbog veštačke kome, pa se osvrnula na slučaj Dače Ikodinovića, koji je bio u sličnom stanju i oporavio se.

– Morali su da ga stave u komu jer je u jako teškom stanju i nadam se da nema moždano krvarenje, jer je to veoma opasno – kaže Nada i dodaje:

– Porodica mora da bude uz njega, u slučaju da ostane bez bubrega kako pričaju ili plućnog krila, on može da živi s tim. Mlad je, nadam se najboljem.

Alo.rs

Add Comment