STATUS SA FEJSBUKA TRESE SRBIJU! Deki u lidlu UKRALI kesu koju je PLATIO zadnjim PARAMA krenuo je u PLAČ a onda se UMEŠALA ŠEFICA!

Jedan deka otišao je u “Lidl” po hranu, a naišao na neviđenu plemenitost, kada su mu, nakon što je bezobzirno opljačkan, u pomoć pristrčale radnice ovog trgovačkog lanca.

Među rafovima “Lidla” proteklih nedelja videli smo i nezajažljivost, i nezasitost, kao i poneku komičnu situaciju, ali to nisu jedine crte našeg karaktera koje je nemačka trgovina istakla. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici izvesni Goran Petrović iz Leskovca prepričao je scenu kojoj je, kako tvrdi, prisustvovao nekoliko dana ranije.

Prenosimo je u celosti:

– Pre par dana sam bio u “Lidlu” u Leskovcu. Neki deka kupio sa zadnjim parama 1.500 dinara hranu za kući… Dok se okrenuo biciklu da otključa, maznuli mu kesu iz korpe. Deka se rasplakao… nemate pojama kako je to žalno gledati – priča Goran.

Sve je to videla jedna radnica. Saslušala je nesrećnog čoveka i pozvala ga nazad u market.

*Goran tvrdi da je prisustvovao ovoj sceni Printskrin: Facebook/Lidl Srbija

– “Kupi opet isto, ja ću platiti. Nemoj plakati” (rekla mu je). Deka plače, ali jok, sramota ga, dete mlado… i one pune oči. Onda je naišla njihova menadžerka i umešala se. Radnici zabranila da ide po novac. Rekal deki “uzmi velika kolica i napuni sve do vrha. Nećeš ništa platiti” – kaže on.

Goran je nastavio da prati neobičnu scenu.

– Ćutim i ne verujem… Deka opet krene i uzme robu tačno za 1.500 dinara, kao i prvi put. Ove ga cure ubeđuju da slobodno uzme još nešto… Deka ništa… Odveli ga pored peciva, “uzmi, poručaj”. On uzeo samo neku rolnicu, šta li. Meni nije bilo dobro. I na kraju vidim platile one čim je deka zamakao. Kao fol treba proći kroz kasu, a deka nije skontao. Znači dok sam živ kupovaću u “Lidl”, jer tamo rade veličine – kaže Goran.

Šta mislite o ovoj priči? Verujete li u nju? Javite nam u komentarima.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Add Comment