AKO SE BUDITE IZMEĐU 3:00 I 5:00 TO ZNACI SAMO JEDNO ! Nikako nije DOBRO!

Budiš li se rutinski istovremeno oko večeri? Pospani, iscrpljeni, razdražljivi? Kineski sat, ili “organski sat”, slušat će minutu, to može značiti

Prirodni sat je način razmišljanja prema kojem je dan podijeljen na dvosatne dijelove, od kojih je svaki određen drugom organu. Mogućnost sata se koristi u terapiji iglom u dijagnostici, s obrazloženjem da nuspojave koje se pojavljuju dosljedno istovremeno mogu pokazati probleme s organom koji ima svoje vrijeme djelovanja otprilike tada. Na taj način, istovremeno dosljedno (ili dosljedno) buđenje može biti poruka koju jedan od naših organa svakako pokušava istaknuti.

Problemi s kimanjem negdje u rasponu od 21 i 23 sata

To može upozoriti na probleme sa sigurnim okvirom, štitnjačom, nadbubrežnim organima i probavom. Problemi s odmorom također mogu biti povezani s pritiskom. Aktivnosti opuštanja trebale bi vam pomoći.

Probudite se negdje u rasponu od 23:00 do 1:00 u prvom dijelu dana

Ovo je vrijeme pokreta žučnog mjehura. U tom smislu, pod pretpostavkom da se probudite upravo sada, to bi moglo značiti probleme s vašim folikulom. Ako doživite istu stvar, vrijedi razmisliti o promjeni režima prehrane i smanjenju unosa nepoželjnih masti.

Prema kineskom satu, to također može značiti da imate veliku dozu sažaljenja (žuči) prema drugima. Tada će u tom trenutku pomoći priznanje i pomilovanje.

Probudite se negdje u rasponu od 1:00 i 3:00

Ovo je vrijeme jetre. Možda je njezin rad poremećen. Zaslužuje razmišljanje o prilagodbi prehrane i detoksikaciji.

Probudite se negdje u rasponu od 3:00 i 5:00

Sada je pravo vrijeme za pročišćavanje debelog crijeva. Iz tog razloga mnogi ljudi započinju dan odlaskom u zahod.

Iznutra, ovo vrijeme je povezano s anksioznošću, osjećajima stagnacije i nelagode vezanim uz ograničena otvorena vrata za samousavršavanje.

Paralelno.org

Add Comment