USRED NOĆI SAM UŠAO U SOBU I ZATEKAO DEVOJKU SA SVOJA DVA DRUGA Zbog onog što su radili, ISTOG TRENUTKA SAM POVRATIO

Jedan muškarac uhvatio je svoju devojku kako se sesa s njegova dva prijatelja, prenosi The Sun.

Radim s njima na poslu. Uvek smo se dobro zabavljali, ali u zadnje vreme se osećam kao da nemam budućnosti. Imam 23 godine, a moja devojka od 20 godina me ne razume. Kada je došla koona, morao sam da prestanem da radim, a moja devojka je došla da živi sa mnom. Prvi vikend izolacije moj prijatelj je slavio 30. rođendan i bio je odlučan u nameri da napravi veliku zabavu – ispričao je on.

Na zabavi je bilo puno akohola ps su se on i njegova devojka odlično zabavljali. Ali on je preterao s akoholom i malo iza ponoći otišao je da spava u krevet na spratu. Njegova devojka rekla mu je da će mu se pridružiti, ali kada se probudio u četiri ujutro još je bio sam. Sišao je dole po čašu vode i ostao u šoku kada je video svoju devojku.

Moja devojka bila je potpuno g0la i se*sala se s moja dva prijatelja. Obojica su bili na njoj. Otrčao sam u kupatilo i povraćao od šoka, a zatim otišao kući. Poslao sam joj poruku da ne dolazi više. Od tada je nisam video, ali mi stalno šalje poruke da je bila pjana i da joj to ne znači ništa, ali ne mogu da zaboravim tu scenu. Jedan od prijatelja mi je takođe poslao poruku da se izvini i okrivio je akohol, ali osećam se osramoćeno. Uskoro ću ih videti na poslu i ne znam kako da se ponašam – rekao je.

Add Comment