GOLA ŽENA ULETELA U STUDIO, PA NAPALA VODITELJKU: Sve se desilo u PROGRAMU UŽIVO, kamera SVE SNIMILA (VIDEO)

Društvenim mrežama širi se snimak uznemirujućeg incidenta iz Rumunije – tokom televizijskog programa uživo, gola žena je utrčala u studio i bacila kamen na voditeljku.

Rumunska voditeljka Mirela Vaida napadnuta je u petak tokom emisije Direktni pristup, kada je gola žena ušla na set i bacila kamen na voditeljku.

Žena koja je napala Vaidu je pritom vikala: „Dajte mi novac“.

Kada je emisija nastavljena, Mirela Vaida rekla je da je šokirana, da se plaši za svoju sigurnost i tvrdila je da je u poslednje vreme dobijala pretnje.

„Pozvala sam policiju. U šoku sam. Bojim se za svoj život. Nisam podnela tužbu policiji, ali možda bih i trebalo, jer primam puno pretnji na Fejsbuku i Jutjubu od gospođe koja se zove Magdalena Čerban i koja mi kaže ‘platićete ceo život za ono što ste mi uradili u Direktnom pristupu, jer sam zbog vas otišla u zatvor. Posle 16 godina izlazim i ubiću te’“.

Magdalena Čerban je u Rumuniji poznata kao „ubica iz metroa“, a osuđena je 2019. godine na doživotnu kaznu jer je gurnula mladu ženu (20) pod voz 2017. godine.Pogledajte snimak OVDE!

Add Comment