ISPLIVALI DETALJI ALEKSANDRINE PROŠLOSTI! Ostavili su je na granici, bežala je iz kola! A tek OVA PONUDA….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti otkrila najintimnije detalje o njenom životu, pa je ispričala kako je bivši momak zlostavljao.

Rijaliti učesnica je za crnim stolom pred svojim cimerima rešila da otvori dušu, pa je otkrila nepoznate detalje o bivšem dečku sa kojim je imala turbulentni ljubavni odnos.

Moj bivši dečko se bavi kriminalom, zaljubila sam se u njega takav kakav jeste. On je želeo i pomogao mi je dosta. Pretio mi je kada sam izašla iz rijalitija, mama je njega zvala preko telefona, dok sam bila u rijalitiju! Njemu se učinilo da sam pogledala nekog dečka, onda mi je polomio telefon, izudarao me je. Nakon toga me je njegovo obezbeđenje pokupilo i odvelo, ja sam htela da iskočim iz auta, nikog ništa nije zanimalo, ostavili su me na granici, preskakala sam preko ograde i došla za Beograd – rekla je tada Nikolićeva koja se dotakla burne prošlosti i poslova u Bujanovcu.

Ja znam za par devojaka koje su radile to, ali samo što to nisu javno rekle. Te devojke su bile dobro obučene, urađene grudi, nos… Svašta su mi nudili, stan, svote novca, telefone, šoping da pokupujem sve živo, u Makedoniji sam dobijala te ponude, ali nisam pristajala na to – govori Aleksandra, a potom Slovenka dodaje da je i ona dobijala ponude.

Ona ništa loše nije radila. Ja sam isto dobijala ponude, a dok druge su to iskorišćavale bolje od mene- ispričala je Aleksandrina majka koja je više puta istakla da je poznata u Beogradu i elitnim krugovima.

Add Comment