Palma ŠOKIRAO u skupštini izjavom: Daću vam neke devojke iz mog kluba…

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Dragan Marković Palma, lider stranke Jedinstvena Srbija, zatražio je reč tokom sednice na kojoj se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio poslanicima povodom najnovijih dešavanja na Kosovu i Metohiji, i tom prilikom izneo neke u najmanju ruku neumesne komentare.

Nakon obraćanja predsednika Vučića i brojnih nesuglasica od strane pripadnika opozicije, Marković je dobio reč:

„Današnja rasprava me je iznenadila. Ako je to nacionalno pitanje, patrijarhalno pitanje, bar oko nečega da budemo jedinstveni. Mi danas nismo bili jedinstveni kada je u pitanju Zajednica srpskih opština, i da svi zajednički osudimo zašto se ne reazlizuje Briselski sporazum. Danas niko nije pomenuo, a to su patriotske, nacionalne, verske partije, rušenje nadgrobrnih spoemnika u kontinuitetu. Niko nije rekao da u selu Dren kod Leposavića Albanci otimaju imovinu Srbima i grade policijsku stanicu“, rekao je Marković.

Potom je nastavio:

„Danas smo poslali veoma ružnu sliku u svet, pa čak i Amerikancima koji pritiskaju Albance da prihvate osnivanje Zajednice srpskih opština.“

A nakon toga na red je došao krajnje skandalozan trenutak u kom je Marković ponizio i žene i političke protivnike:

„Videli smo pokušaj izazivanja tuče ili ne znam šta. Ovo nije ni ring, već Parlament, i ako je to nešto što bi trebalo da nas rukovodi, onda smo zalutali u Parlament. Ako je nekome stalo do tuče, ja imam kik boks klub, neka dođe, i tamo ću srazmerno kategoriji njegovoj da mu odredim neku devojku sa kojom će da sparinguje, da istrese svoju glavu, i kaže sebi ‘Ljudi, ovo je mnogo ozbiljno pitanje’“, rekao je Palma, između ostalog.

Palma je inače prvi čovek kik boks kluba Palmini tigrovi iz Jagodine.

Add Comment