“OKRENUO MI SE STOMAK KAD SAM TO VIDELA”: Anina prijateljica o njenom ODNOSU sa Brajanom, stalno je pričala o OVOME

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ana Volš se trudila da vidi dobre strane svog supruga Brajana, koji je optužen za njeno ubistvo, i pokušavala je da mu pomogne, rekla je za Foks Njuz prijateljica nestale Srpkinje Pamela Bardi.

Ona je objasnila da je Anu Volš upoznala na jednoj poslovnoj večeri, i da su postale veoma bliske kada su se njihove firme spojile. Pamela Bardi je rekla da su je detalji sa saslušanja Brajana Volša šokirali.

Kada sam videla šta je guglao, okrenuo mi se stomak. Užasno je. Stalno mislim na nju, ona to nije zaslužila. I njeni dečaci su mi u mislima stalno, oni će jednog dana shvatiti šta se desilo, da im je neko oduzeo majku – rekla je prijateljica Ane Volš.

Na pitanje zašto je Ana bila sa Brajanom i pored problema koje je on imao sa zakonom, drugarica nestale Srpkinje je rekla sledeće.

Ono što znam je da je ona veoma moćna i uspešna poslovna žena, i veoma pozitivna duša. Garantujem vam da je ona pokušavala da mu pomogne, i da se trudila da vidi nešto dobro u njemu. Postoje partneri koji se bore sa svojim demonima, kojima uspešne žene pokušaju da pomognu, ali to se ponekad ne završi dobro – kazala je Bardijeva.

Prijateljica kaže da Ana nije često pominjala Brajana u razgovorima, ali da je stalno pričala o svojim sinovima.

Oni su je motivisali za sve što je radila – dodala je drugarica nestale Srpkinje, i rekla da se veliki broj porodica javio da usvoji sinove Ane Volš.

Koliko će to trajati, nismo sigurni. Ali se javio veliki broj ljudi. To je sjajno, jedina svetla tačka u ovoj tami – kaže ona.

Add Comment