OVO JE NOVI DEČKO ANĐELKE PRPIĆ? Prva fotografija se POJAVILA: Ozbiljno dobar FRAJER, jasno je što je sa NJIM

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

O privatnom životu glumice Anđelke Prpić se već nedeljama naširoko priča. Vest o trudnoći i vezi sa novim dečkom šokirala je javnost, a sada je osvanula njena prva fotografija sa njim, piše Blic.

Glumica Tihana Lazović Trifunović je na društvene mreže postavila fotografiju sa suprugom i kolegom Branislavom Trifunovićem, kao i koleginicom Anđelkom Prpić i njenim novim izabranikom, dok su im društvo pravili i voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin.

Sretan rođendan, ljubavi! Sretan rođendan i Slavku! Volim vas, drugari! – napisala je Tihana u opisu objave, a povoda za slavlje je, očigledno, i te kako bilo.

Na fotki vidimo Anđelku nasmejanu ispred novog partnera, što je njihova prva fotografija objavljena javno.

Anđelka Prpić se, podsetimo, nedavno oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se oseća.

Sve je dobro i biće još bolje – stoji u objavi koju je glumica tada podelila na svom Instagram profilu.

Anđelka Prpić je, inače, u javnosti uvek dozirano govorila o bivšem mužu, čuvajući najveću intimu za sebe. U svojim ulogama često je zabavna i duhovita, ali njen nekadašnji suprug smatra da ona uopšte nije takva u stvarnom životu.

On baš misli kako sam ja potpuno različita od uloga – kazala je jednom prilikom.

Da sam dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu: “Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom” – ispričala je tada glumica, prenosila je “Srbija Danas”.

Add Comment