DA LI JE MOGUĆE DA JE MILAN MILOŠEVIĆ SA OVOM OSOBOM NAPUSTIO SRBIJU? Mnogo se SPEKULISALO, a sada je JASNO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Milan Milošević dao je otkaz na televiziji “Pink”, gde je vodio rijaliti “Zadruga 6”, a trenutno se nalazi na putovanju u Austriji.

Voditelju je, po svemu sudeći, sve potaman, pa je na društvene mreže postavio čitav niz objava, na kojima možemo videti šta radi i gde se sve nalazi.

Iako se prvo pisalo da je otišao u Beč, Milan Milošević je ipak posetio Halajn, koji se nalazi u pokrajini Salcburg.

Sad je pokazao i ko mu pravi društvo na putovanju.Super sestra! – naveo je on u jednoj objavi.

Pozirali su nasmejani, a evidentno je da je sa sestrom Mirjanom i te kako blizak.

Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi.

Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i “Zadrugom” sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! – naveo je Milošević pre dva dana na društvenim mrežama i dodao:

Razumem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način.

Add Comment