TESTAMENT SINIŠE MIHAJLOVIĆA U RUKAMA PORODICE: Evo šta će dobiti vanbračni sin Marko koji nije živeo s njima

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Fudbalska legenda, veliki čovek i borac na veliku tugu domaće, italijanske, ali svetske javnosti prerano nas je napustio izgubivši bitku sa opakom bolešću i iza sebe ostavio mnogobrojnu ožalošćenu porodicu na čelu sa suprugom Arijanom koja ga je pratila u stopu i podržavala do poslednjeg dana i daha u bolničkoj postelji.

Sahranjen je Miha pre nekoliko dana u Rimu uz sve počasti, porodica, prijatelji i brojni poštovaoci ispratili su ga na večni počinak kako dolikuje takvom velikanu, a kada su se malo smirile emocije i šok od ovog tragičnog događaja u fokus je dospela podela imovine i testament Siniše Mihajlovića.

Kao čovek koji je tokom života važio za jednog od najboljih fudbalera italijanske lige, a bio je uspešan i kao trener, poznato je da je tokom karijere stekao i pozamašno bogatstvo, a kako su mediji preneli on poseduje raskošni stan u Rimu, vilu u Porto Červu, planinsku kuću u regiji Abruco.

Upravo zbog toga što vrednost nekretnina nije mala sve oči uprte su u testament Siniše Mihajlovića kojim će biti rešeno pitanje njegove zaostavštine obzirom na to da u braku sa Arijanom Rapaćoni ima petoro dece, a iz prethodne vanbračne veze sina Marka.

Bez obzira na testament, Mihajlovićevo nasledstvo moraće da se podeli i sa vanbračnim sinom Markom. Tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa – navodi se u tekstu italijanskog lista “Corriere Adriatico”.

Podsećanja radi, Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina iako je Siniša nameravao da se sa njim upozna tek nakon što dečak napuni 18 godina.

Na inicijativu supruge Arijane otac i sin stupili su u kontakt ranije što se ispostavilo kao ispravna odluka.

Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – ispričao je svojevremeno Siniša ne tajeći emocije.

Add Comment