RAZVELA SE, DOBILA RAK, PA KORONU: Evo kako danas izgleda Ivona Pantelić, OVO BI MALO KOME POŠLO ZA RUKOM (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ivona Pantelić rođena je 1968. godine u Srbiji.

Poznata srpska voditeljka i novinarka i važi za veoma prepoznatljivo TV lice, koje je narod godinama unazad mogao da gleda na malim ekranima.

Ivona će svakako ostati upamćena kao voditeljka dnevnika na RTS – u.

Pantelićeva nako završene srednje i osnovne škole upisuje fakultet i neko vreme proučava pejzažnu arhitekturu.

Za posao novinara odlučila se sasvim slučajno, naime, Ivona je videla konkurs RTS – a, koji je želeo da uposli nove radnike i potencijalna, nova „TV lica“.

Ivona do tog trenutka nije imala dodira sa kamerama i sve joj je bilo veoma čudno i nepoznato.

Posao voditeljke je nešto što je ona oduvek potajno želela, rad pred kamerama joj je bio interesantan i uzbudljiv, prosto nije mogla da odbije ovu primamljivu ponudu.

Od samog početka svi su verovali u njene sposobnosti i znali su da će ona biti uspešna i cenjena voditeljka, te je tako u ovom poslu više od 20 godina.

Kada je reč o privatnom životu voditeljke, bila je u višegodišnjem braku, međutim, došlo je do razvoda.

U tom braku Ivona nije bila srećna i nije imala drugog izbora.

Ona je jednom prilikom izjavila da postoji puno žena koje zbog dece nisu spremna da okončaju svoj nesrećni brak, ali njoj je takav način razmišljanja i te kako neprihvatljiv.

Maša je bila kraj svoje majke kada joj je bilo najteže i uvek je znala da poštuje njenu ljubav.

Tokom svog života voditeljka je imala puno zdravstvenih problema. Tokom 2020. godine javnost u Srbiji bila je šokirana kada je čula vest da je Ivona Pantelić uspela da pobedi karcinom dojke.

Pantelićeva ističe da je bila životno ugrožena i da joj je u velikoj meri pomogla njena prijateljica i koleginica, lektorka Slađa.

Ona je zapravo nagovorila Ivonu da ode na mamograf i tako ustanovi ovu tešku i opaku bolest. Ivona je redovno išla na preglede i ultrazvuk, ali to nije bilo dovoljno.

Da nije tada otišla na mamograf, ko zna šta bi se dogodilo sa njenim zdravljem

Nakon toga, Ivona je doživela još jednu neprijatnost u životu. Naime, ona i njena ćerka bile su pozitivne na koronavirus.

Add Comment