KUPIO ZIDNI SAT NA BUVLJAKU, PA GA OTVORIO: Ono što je zatekao unutra ostavilo ga je BEZ REČI

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Danas mnogi ljudi posećuju buvljake, jer tamo može svašta da se nađe.

Jednom čoveku se upravo desila takva scena.Otkrio je šta je kupio, pa sve iznenadio.On je na buvljaku kupio zidni sat.

Dok je jedna žena po imenu Debra Godard (55) je na jednom takvom buvljaku kupila prsten za 12 evra (oko 1400 dinara), misleći da je u pitanju obično staklo. Međutim, ispostavilo se da je to “staklo” zapravo veoma vredan dijamant.

Nakon kupovine, Debra je skoro potpuno i zaboravila na prsten, ostavivši ga u fioci, ali kada je njenoj mami bila potrebna novčana pomoć, rešila je da ga proda.

Debrina majka je bila žrtva prevare, a ćerka je htela da proda nekoliko svojih stvari kako bi joj pomogla, pa između ostalog i taj prsten, koji je već bio 33 godine star.

Kada je došla kod zlatara, on je ostao šokiran saznavši da je u pitanju dragulj koji vredi 26,27 karata i da vredi skoro milion evra.

Prodajom prstena Debra je na kraju zaradila više od 900.000 evra i to nakon troškova aukcije.

Kada sam otišla kod zlatara, on se zamalo nije onesvestio i tada mi je rekao – Znaš li šta je ovo? To je dijamant. Celu noć sam sedela i gledala u prsten, pitajući se šta da radim – iskrena je Debra.

Odlučila je da ga odnese aukcijskoj kući “Sotbi”, koja je potvrdila njegovu vrednost.

Ispostavilo se da je to gotovo savršen kamen. Setila sam se kako bi Del Boj rekao Rodniju – U ovo vreme sledeće godine bićemo milioneri. Eto, pokazalo se da u tom stavu ima istine – naglašava Debra. – To je karma za loše stvari koje su se desile u našim životima, a mojoj mami je ukradeno sve.

Debra je nakon ove zarade čašćavala svoju majku DŽun Bojl (72) različitim stvarima, jer je želela da joj ispuni sve želje.

Provela je praznike na Barbadosu, videla Toma DŽonsa, videla Selin Dion u Vegasu i kupila bundu – naglasila je Debra.

A sada pročitajte njegovu priču.

Neimenovani Nemac sat je kupio još na proleće, pa je pronađeni novac odneo u Zavod za izgubljene stvari.

Da se javio zakoniti vlasnik novca, muškarac bi imao pravo na tri posto kao pronalazač, što bi iznosilo oko 770 eura. Kako se niko nije javio šest meseci, Nemac ima pravo na celokupni iznos.

Kad je došao kući, otkrio je da se u satu nalazi čak pedeset hiljada nemačkih maraka.

Add Comment