“SIPALI SU JOJ NEŠTO U PIĆE”! MAJKA PODELILA JEZIV SNIMAK ĆERKE POSLE IZLASKA U KLUB! Kao da je ZAPOSEDNUTA (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

U pokušaju da prikaže opasnost sa kojom se susreću mladi, pogotovo deca koja još nemaju iskustva sa noćnim izlascima, majka jedne tinejdžerke podelila je video snimak, kojim je zabeležila u kakvom stanju je zatekla ćerku kada je primljena u bolnicu zbog droge koju joj je neko stavio u piće.

Mili Taplin uživala je u noćnom klubu Mu Mu u Eseksu, tokom svog prvog izlaska otkako je postala punoletna, kada joj je nepoznati muškarac sa kojim je započela razgovor ponudio piće, navodno rekavši “probaj ovo” i pružajući joj čašu, ispričala je njena majka, prenosi “Unilad”.

Mili je prihvatila piće i otpila nekoliko gutljala, ali nije joj se dopalo jer je bilo izuzetno jako. U roku od nekoliko minuta počela je da se oseća loše i rekla društvu da je dogirana.

Znala je da se ne oseća pijano, već da nešto drugo nije u redu. Slošilo joj se, više ništa nije ni videla, niti je mogla da hoda – objasnila je Kler, Milina majka.

Znala sam da nisam dobro, pokušavala sam da pričam, ali sve vreme sam samo mucala i mrmljala – ispričala je Mili i dodala da je izgubila kontrolu i nad rukama.

Milino društvo sa kojim je izašla te noći, odmah je pozvalo njenu stariju sestru, koja ju je odvela u Hitnu pomoć u subotu 31. jula, dok je Kler, koja je odmah požurila u bolnicu sačekao prizor koji je podelila.

Na snimku se vidi kako Mili ne može da govori niti da hoda, te leži zgrčenih šaka nespretno pokušavajući da podigne glavu.

Gledala sam je i pitala se šta li su joj to dali, jer nikada u životu nisam videla ništa slično. Prsti su joj stajali kao kandže, bilo je apsolutno užasno, kao da je zaposednuta – opisala je Kler.

Lekari veruju da je Mili popila dve vrste doge – jednu koja parališe i drugu koja bi trebalo da je omami.

Ono zbog čega sam bila očajna je to što je znala sve šta se oko nje dešava, a ležala je tamo potpuno ukočena. Kad sam pokušala da stupim u kontakt sa njom, primetila sam da hoće da mi se obrati, ali da ne može – dodala je Kler.

Kao razlog za objavljivanje potresnog video snimka, majka je objasnila da želi da apeluje na sve devojke da se čuvaju i da “ukoliko spasi samo jednu devojčicu, smatraće da je uspela u svojoj misiji”.

Milino stanje bilo je nepromenjeno tri do četiri sata, pre nego što je narednog jutra puštena iz bolnice. Tinejdžerka se nije osećala najbolje tokom tog celog dana, ali se od tada oporavila.

Incident je prijavljen policiji Eseksa, kao i noćnom klubu, koji je ponudio Mili dodatnu zaštitu ukoliko ikada poželi da se vrati tamo.

Add Comment