VODITELJKA SA NACIONALNE FREKVENCIJE JE PR0STITUTKA: Klupko se odmotava, političar ju je PLAĆAO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Prašina koja se podigla svojevremeno oko knjige Mihajla Maksimovića “Mnoga lica Marije Magdalene” i dalje se ne sleže. Iako najpoznatiji balkanski makro u svom štivu nije otkrio nijedno ime, klupko se odmotava.

Elena iz njegovog romana je navodno, zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koju je u knjizi nazvao “pametnicom” jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri-četiri jezika, radila je kao prostitutka i pre nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj – da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao.

Prvi novac od klijenta zaradila je kada je jednom starijem muškarcu, kog je upoznala dok je čekala taksi, na njegov poziv da se vide odgovorila: – Može, ali moja ljubav košta. Drugog je upoznala u baru. Oprobala se potom u tom poslu u Dubaiju, gde je za porodicu bila na poslovnom putu, ali se brzo vratila u Srbiju i tada ušla u Mihailov svet.

Elena je bila veoma posvećena svom poslu i tokom prve godine rada u firmi oko nje se stvorio krug klijenata koji su bili ozbiljni i uspešni ljudi. Postala im je stalna devojka, nisu je menjali. Njen omiljeni klijent bio je jedan političar – otkrio je Maksimović u knjizi.

Političar se, kako je opisao, nikada nije javljao sam da zakaže viđanje sa Elenom, uvek je zvao njegov vozač. Na prvom sastanku upravo je vozač saopštio Mihailu da političar “povremeno želi lepo društvo, ali da ima jedan uslov – da devojka nikome ne izgovori njegovo ime”. S tim moćnikom se viđala godinu i po dana. Častila je sebe novim autom. “Golf” je zamenila “audijem” četvorkom – Mihailo je bio ubeđen da joj je auto kupio upravo političar, ali je nikada nije pitao.

Podsetimo, voditeljka Ruška Jakić koja godinama radi na televiziji, prokomentarisala je svoje mlađe kolege i koleginice i iznela šok tvrdnje da se 90 odsto voditeljki bavi najstarijim zanatom, te kako kažu, na taj način su uspele u poslu.

Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno. Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke, gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova. Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo! – objasnila je ona, pa nastavila:

Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam, šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče. Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče – kaže Ruška i smatra da je uzrok toga što mladi ljudi, koji žele da rade na televiziji, u medijske kuće dolaze čudnim putevima.

Add Comment