JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG BIVŠEG MUŽA VOJE: Voditeljka se SLOMILA i sve PRIZNALA JAVNOSTI

Voditeljka Jovana Jeremić se odlučila na veliki korak u životu, kada se razvela od Voje i svoj životni put sa ćerkom nastavila sama. Kako je i sama govorila oni su ostali u dobrim i prijateljskim odnosima pogotovo jer imaju ćerku, koja je oboma centar sveta.

Jovana je sada gostovala u emisiji Žane Karaklajić i otkrila da je zapravo slaba na njega i da ne dozvoljava da mu dlaka sa glave fali.

Budući da je on bio uz nju kada joj je bilo teško i kada nije bila uspešna i moćna kao sad, voditeljka je kroz suze pričala o svemu što su zajedno prošli.

Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standar i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave- rekla je Jovana kroz suze.

Voja je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… – napisala je ona.

Add Comment