OVAKO DANAS IZGLEDA ZMAJ OD ŠIPOVA: Svi gledaju u ovu sliku i ne mogu da dođu sebi, PA ŠTA MU BI?!

Bivši učesnik “Parova” Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova bio je jedan od najintrigantnijih učesnika u rijalitiju.

Njega je publika upamtila kao nekoga ko je uživao u ženskom društvu, ali i ko je bio bez dlake na jeziku u showu.

U svom kraju je poznat kao i jedan od najbogatijih stočara, ali izgleda da je odlučio da promeni profesiju.

Zmaj je jednom prilikom održao još jedan govor u svom prepoznatljivom stilu, a ovoga puta je progovorio o tajnama stočarstva i pčelarstva.

Početak njegovog govora zvuči pomalo tužno, čak zabrinjavajuće, za ljude koji ga vole, budući da je progovorio o trenutku u kojem će napustiti ovaj svet.

Zmaj je istakao da će u dubokoj starosti, kada oseti da će umreti, nekoj osobi od poverenja preneti svoje stočarske i pčelarske tajne, stvari koje je naučio od svog oca, i koje se moraju znati da bi ovim poslovima moglo da se bavi na ozbiljan i profesionalan način.

S obzirom na to da harizmatičnog Iliju nismo dugo gledali na malim ekranima, isplivala je jedna fotografija na kojoj se vidi šta danas radi rijaliti zvezda.

Sudeći po fotografiji čini se kako je promenio zanimanje, te ima svoj bend u kome svira harmoniku.

Podsetimo, pre nekoliko godina Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova bio je uhapšen i progovorio je o situaciji u kojoj se našao za bosanski Avaz.

Zmaju se, tada sudilo za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu, a to nije jedini proces koji se vodi protiv njega. On tvrdi da nije kriv i da je reč o nameštaljkama.

Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ubiti, ubiti moju stoku! Sudija koji me zatvorio odgovaraće pred Bogom što mi je medved napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medveda koji mi je pobio nejaku telad – rekao je u svom stilu Zmaj.

Ja sam Milomiru Mariću skočio na sto i rekao: “Šuti, sada ja govorim!” Nemoj i ti da me prekidaš da ne bih i tebi skočio na sto – odrešito je upozorio Zmaj novinare tokom intervjua.

Grahovac je u pritvoru banjalučkog zatvora Tunjice tada započeo štrajk glađu, kada je pritvoren zbog, kako je navedeno, neodazivanja na ročište u Opštinskom sudu Mrkonjić-Grad, gde mu se sudi za nanošenje lakših telesnih povreda.

Neće me osuditi, jer iza mene stoji moj advokat Tomić, Bog i moja pamet! Nema tačke 2! Oni su mislili da ću ja ostati u zatvoru i da će raskrčmiti moju imovinu. Neće. Ja sam štrajkovao glađu devet dana, a mogao sam 111 dana. Ja sam najjači, mene niko u Šipovu ne može istući, može me samo ubiti – pričao je on.

Add Comment