NJEN EKSPLICITNI SNIMAK SU SVI GLEDALI! Nakon SKANDALA se preselila PREKO OKEANA i udala za PROFESORA, a sad je BOMBA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nekadašnja voditeljka Jelena Žeželj već dugo ne živi u Srbiji, a na društvenim mrežama tek s vremena na vreme podeli po neki detalj.

Javnost je Jelenu Žeželj prvi put upoznala tokom učešća u rijalitiju “Veliki brat”, kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gde se svaki njen potez snimao. Tokom boravka u kući započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju rijalitija sa još dvoje učesnika “Velikog brata” poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Odmah je prekinuto emitovanje ovog rijalitija, a nakon sahrane Jelena se povlači iz javnosti.

Prilikom ulaska u kuću “Velikog brata” Jelena je izjavila.

Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Vraća se u žižu javnosti kada ulazi u “Veliki Brat: VIP All Stars”. Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala sa muškarcem. Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, svetlost dana ugledalo je njen intiman snimak na kojem zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije.

Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a sin Dragana Kojića Kebe ju je potom ostavio.Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav – rekla je svojevremeno Jelena i dodala.

  • Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

Ipak, nisu se pomirili, a bivša učesnica rijalitija je ubrzo počela da radi na televiziji.

Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu – rekla je jednom prilikom Jelena, koja se nakon učešća u rijalitiju zaposlila kao voditeljka na TV “Prva”, gde je najpre radila emisiju “Tačno 1”, a zatim “Ekskluziv”. Godinu dana nakon angažmana na TV, daje otkaz i odlazi u Ameriku.

Udaje se 2014. godine za Nemanju Seležana, finansijskog savetnika, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora “Saint Katherin koledža”. Venčali su se u Las Vegasu, a u septembru 2015. godine dobili su prvo dete, sina Stefana. U 2018. Godini dobili su ćerku. Od kada je napustila rodnu zemlju, Jelena se potpuno povukla iz javnog života i posvetila porodici sa kojom živi u San Dijegu.

Add Comment