MUŽEV PRIJATELJ JE UPAO U KUPAONU DOK SAM SE TUŠIRALA, A TEK ONO ŠTA JE URADIO POTOM..!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Kod mene kod kuće je uvijek tako, ulazi tko kada hoće i dolazi kada hoće te prijatelje je moj muž naučio da se ponašaju kao kod svoje kuće i puno smo se radi toga svađali i imali nesuglasice jer je tvrdoglav pa sam ja jednostavno sve to pustila.

Neki su mu čak dolazili dok njega nije bilo znali su ga čekati da dođe sa posla, ja sam ih kuhala kave i znala dati jesti dok su čekali. Iako sam bila protiv toga jako nisam si mogla pomoći kada je on radio p svome i moje je bilo da šutim i trpim.

Taj dan hvala bogu nikoga nije bilo odlučila sam se otići o tuširati napokon u miru, ali prevarila sam se da će biti mir. Ja sam čula da su se vrata otvorila ali otišla sam pod tuš jer sam mislila da je muž došao kući pa nisam imala brige oko toga.

Tuširala sam se i čula da se otvaraju vrata od kupatila, iskreno nadala sam se da mi on dolazi pod tuš i nisam htjela izlaziti van, ali kad je otvorio vrata kabine to je bio njegov prijatelj koji je mislio da je moj muž pod tušem a ono bila ja.

Šokirala me njegova reakcija jer je počeo prvo vrištati kao curica kojoj je netko od uzeo najdražu igračku nisam znala dali da se smijem ili plačem od smijeha. Pobjegao je glavom bez obzira kao da sam mu nešto napravila pa sam ga iznenadila.

Mužu sam ispričala događaj umirao je od smijeha i dan danas ga zbog toga zeza, ovaj niti blizu neće više doći kod nas jer mu je neugodno zbog toga baš si razmišljam da bih trebala tako sve zeznuti pa možda više neće niti jedan dolaziti onako kako bude htio.

Add Comment