KRISTIJANOVA TRUDNA VERENICA U POLICIJU ULETELA KAO BESNI RIS: Ovo se DESILO, izbila SKANDALČINA

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nešto posle 14 sati privedeni su u Policijsku stanicu Pećinci nakon što su prebili cimera iz “Zadruge” Uroša Ćertića. Kristijanova trudna verenica Kristina Spalević došla je u stanicu, a vidno je neraspoložena.

Kristina Spalević sve vreme besno priča na telefon u policijskoj stanici, dok su je naše kamere uhvatile kako nervozno šeta unutra.

Kako saznaje jedan mediji, tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji dela kada bude bio poznat stepen povreda koje je zadobio Uroš Ćertić.

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor. A kako dobro obavešten izvor za jedan mediji kaže, poznato je i kako se ova dva nasilnika ponašaju u policiji.

  • Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo,o dnosno za sada se brane ćutanjem – rekao je izvor za medije.

Podsećamo, danas se u Zadruzi dogodilo nasilje, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića. Oni su ga pesnicama udarali po glavi i telu, nakon čega su diskvalifikovani iz rijalitija.

Ćertić se žalio na veliki bol, pa je izveden iz Zadruge i ukazana mu je lekarska pomoć. Još uvek se ne zna stepen povreda.

Add Comment