NEMA SREĆNIJEG ČOVEKA OD IVICE DAČIĆA: Buduća snaja potvrdila lepe vesti, ČESTITKE PLJUŠTE

Sin Ivice Dačića, Luka već neko vreme je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Jokić. Iako se poznaju osam godina, romansa nije odmah počela, ali već dve godine ljubav cveta, a izgleda da je sada došlo vreme za sledeći korak.

Naime, Luka i Milica rešili su da otpočnu zajednički život, a zbog ove odluke Lukin otac je posebno srećan – navodi “Svet”.

Ovu vest lepo su prihvatile i Lukina i Miličina porodica, a dok Milica gradi karijeru kao pevačica ima punu podršku kako od budućeg svekra, tako i od svog izabranika.

I Luka je dosta talentovan za muziku i mnogo mi pomaže, njegova podrška mi je najbitnija – rekla je Milica, a potom je ispričala kako je osvojio sin Ivice Dačića. – Kod njega mi se najviše dopala iskrenost i dobrota. On nikada nije odustao od mene, dosta smo slični i imamo ista interesovanja – prenosi “Svet”.

Da Milicu već smatraju članom porodice Dačići su pokazali pojavivši se zajedno sa Lukom i Milicom na venčanju Mihajla Šaulića proteklog vikenda, a kada će se kod njih začuti svadbena zvona ostaje da vidimo.

Add Comment