ANA BEKUTA KONAČNO POSLE MRKE NAŠLA SVOJU SREĆU: Život ne sme da stane

Nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, folk zvezda povukla se u sebe te otkazala sve nastupe kao i gostovanja u emisijama kako bi smogla snage da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak.

Sada, nakon devet meseci velike patnje i bola odluka Ane Bekute je da nastavi dalje i da se više posveti sebi, izlascima i druženju sa prijateljima, prenosi “Svet”.

Ana je poslušala savet svojih unuka koji su stalno uz nju i teraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja “Zvezda Granda” i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno rešila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život – ispričao je izvor iz Granda ističući kako su Anini unuci najzaslužniji što je pevačica živnula:

To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubedili i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželela da baki vrati stari sjaj, pa je ubedila da promeni imidž – kaže dobro upućeni izvor za “Svet” i dodaje kako su sve kolege iz žirija oduševljene odlukom Ane Bekute te da se raduju što pevačicu viđaju na svim gradskim dešavanjima i što se više ne zatvara u svoja četiri zida.

Add Comment