Baka od metar i po PATOSIRALA naoružanog razbojnika: Onda je doživeo novo PONIŽENJE (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Baka visoka svega metar i po oborila je na pod razbojnika naoružanog čekićem i pomogla nećaku da ga obuzda dok ne dođe policija.

Škotlanđanka Rozen Gibson (63) proslavila se kada je snimak sigurnosne kamere zabeležio kako neustrašivo nasrće na lopova koji je upao u prodavnicu njene porodice, za čijom je kasom bio njen nećak.

Iako se pokušaj pljačke desio pre oko godinu dana u Glazgovu, snimak obračuna se tek juče pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako lopov sa fantomkom u žutom markeru preti čekićem i traži novac mladiću iza pulta Kristoferu Braunu.

On je instinktivno bacio gomilu novina na njega kako bi mu skrenuo pažnju, da bi ga Rozen sledećeg trenutka oborila na patos. Onda se Kristofer bacio njemu na leđa i uhvatio ga rukama oko vrata.

U nastavku se vidi kako se Rozen i mladić rvu sa lopovom koji očajnički pokušava da se izmigolji, ali mu to ne polazi za rukom. Na kraju je morao da sačeka policiju koja ga je odmah uhapsila.

– Kada sam pogledala snimak, bila sam šokirana. Jednostavno ne mogu da verujem da sam to uradila. Mnogo stvari se promenilo otkako se to dogodilo – rekla je baka heroj za lokalne medije.

Ona se osvrnula i na to kako je ovaj napad ipak preplašio i naterao je da promeni navike.

– Ranije nikada ne bih oklevala da stojim ispred radnje rano ujutru dok čekamo da je otvorimo, što sam radila zadnje 42 godine. Sada čekam u autu preko puta – dodala je Rozen.

Add Comment