SKINULA SE TEA TAIROVIĆ I POKAZALA VRELE ATRIBUTE! GORI MORE TOPE SE PLANINE: H0T FOTKE za dobro jutro! (FOTO)

Tea Tairović danas ponosno nosi titulu kraljice bakšiša, a njene pesme na Jutjubu broje i po 80 miliona pregleda.

Međutim, koliko je težak bio njen put do uspeha, pevačica je sada priznala kada se prisetila svojih početaka i poslovnih neuspeha.

Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim.

Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam – rekla je najpre pevačica koja je potom otkrila da je ponosna na svoj dosadašnji uspeh.

Jako sam zadovoljna kako je prošao moj prvi album. Mislim da se rad uvek isplati, svačija karijera je puna uspona i padova, uverena sam da se sreća zaslužuje. Moja karijera nije išla uvek uzlaznom putanjom, ali ja učim da budem zadovoljna i zahvalna.

Ozbiljan sam radoholičar – rekla je pevačica, koja je potom priznala da je svojevremeno razmišljala da odustane od pevanja.

Tokom proteklih godina nagledala sam se tuđih uspona i padova, dok sam ja stagnirala. Patila sam u tom periodu, dolazila sam u iskušenje da odustanem od svega.

Mislila sam – kako je moguće da stojiš u mestu i dalje i gledaš kako drugi prolaze pored tebe. Međutim, na kraju kao nagrada za sav rad dođe veliki uspeh. Iako sam često sumnjala u sebe, uvek me je na estradi održavala ljubav prema muzici i uverenje da sam za ovaj posao stvorena – poručila je Tairovićeva, koja je otkrila da joj za razliku od poslovnog, na ljubavnom planu ne cvetaju ruže.

Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba.

Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vreme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam preterano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati – zaključila je ona.

Iako se mnoge njene kolege žale na incidente koje doživljavaju na nastupima, Tea je istakla da nikada nije imala problem s gostima.

Prihvatila sam nadimak kraljica bakšiša. Nisam imala neprijatnosti na nastupu, ja sam osoba čiji je posao da animiram ljude. Nemam problem s pijanim gostima i ne plašim se incidenata – rekla je ona.

Pevala bih na Paradi ponosa

Tea je istakla da podržava ljudska prava i različitosti, te da bi rado zapevala na Paradi ponosa.

  • Naravno da bih nastupala na Paradi ponosa. Jako sam tolerantna i poštujem sve različitosti. Uvažavam tuđe izbore i rado bih pevala tamo – objasnila je.

Tea Tairović sada je napravila mali predah od obaveza.

Pevačica boravi u Turskoj, gde uživa u sunčanim danima.

Na svom profilu podelila je fotografiju sa odmora.

Add Comment