MEGAN MARKL JASNO STAVLJENO DO ZNANJA GDE PRIPADA! Snimak obilazi svet, britanski tabloidi odmah primetili ovaj detalj! (VIDEO)

U Vestimsterskoj opatiji održana je državna sahrana kraljice Elizabete Druge, a oštrom oku britanskih tabloida nije promakao detalj vezan za vojvotkinju od Saseksa Megan Markl.

Naime, britanska mornarica na lafetu je prenela kovčeg sa telom kraljice Elizabete Druge iz Vestminsterske dvorane u Vestminstersku opatiju.

Prenošenje kovčega prekrivenog Kraljevskim standardom, koji je stigao do ulaza u opatiju, trajalo je oko osam minuta, a nosilo ga je 142 mornara Kraljevske mornarice i šest oficira. Iza lafeta su deca kraljice britanski kralj Čarls Treći, princeza Ana, prinčevi Endrju i Edvard, kao i njen unuci prinčevi Vilijam i Hari.

U opatiju su stigle i kraljica supruga Kamila, kao i supruga princa od Velsa Vilijama – princeza Kejt sa decom, koje nisu hodale u povorci iza kovčega.

Stigla je i Megan. U crnoj haljini i crnim štiklama i šeširom u istoj boji. Tabloid Mirror piše da je prema Vestminsterskoj opatiji hodala nekoliko koraka iza Kejt Midlton, princeze od Velsa, što su mnogi protumačili kao da joj se na taj način jasno stavlja do znanja gde joj je mesto u kraljevskoj porodici. Za to vreme princ Hari je hodao u povorci iza kovčega.

Add Comment