NOVI ŠOK DETALJI BRUTALNE MASOVNE TUČE NA SVADBI U MIONICI: Evo kako je došlo do HAOSA! Mlada je…

Svadba u Mionici se pretvorila u opšti haos! U restoranu je došlo do masovne tuče, u kojoj su učestvovali i mladoženja i njegov otac. Bilans je sedam povređenih svatova, među kojima i mladin brat Dragoljub P. koji je zbog teških povreda zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu.

Povređena je i mlada, Milica P., koja je na svom -profilu napisala.

“Ako želite da dobijete batine kao ja, onda je svadba pravo mesto za to”!

Ona je novinarima ispričala da je do tog trenutka sve bilo prelepo, ali kad je otišla da se presvuče, čula je da se nešto dešava.

Vratila sam se i bukvalno se ugurala u toalet gde je obezbeđenje tuklo mog brata i muža Marka D. Molila sam ih da ih puste, nisam mogla da sedim skrštenih ruku dok ih oni biju. Brat mi je završio u valjevskoj bolnici s težim povredama, a mog muža su toliko jako gurnuli da je pao i udario glavom o pod. Bukvalno smo ga oživljavali. I ja imam posekotine i čvorugu na glavi, sva sam modra! Umesto da taj dan pamtim kao najlepši u životu, ja ga pamtim po tuči i haosu – ispričala je Milica P. novinarima i dodala da ih niko nije obavestio da će na svadbi biti i obezbeđenje.

Kako se saznaje, sve je počelo kada je gost na svadbenom veselju G. K. u jednom trenutku razbio čašu, pa ga je obezbeđenje restorana, koje je, inače, angažovao vlasnik restorana, opomenulo da to ne čini. Međutim, on se potom popeo na stolicu, pa su ga radnici obezbeđenja, najverovatnije M. J. i L. M., izveli iz sale i odveli u toalet.

G. K. je tvrdio da je tada zadobio dva udarca otvorenom šakom u glavu i telo – ističe svat koji nije želeo da mu se pominje ime. – Obezbeđenje je posle toga iz sale izvelo i gosta D. B., koji se pobunio zbog postupka prema njegovom prijatelju. Posle se D. B. žalio da su ga dva puta ošamarili. Kad su saznali šta se dogodilo, revoltirani svatovi su došli u hol svečane sale, ispred toaleta, pa je nastalo guranje i koškanje s obezbeđenjem.

Neko je u gužvi, saznaje se nezvanično, radnika obezbeđenja M. J. udario pesnicom u lice. Obezbeđenje je pokušalo da savlada gosta koji je pesnicom udario njihovu kolegu, ali istovremeno i da odbiju nasrtaje revoltiranih svatova. Međutim, tada je nagrnula veća grupa zvanica.

U tuči s obezbeđenjem su učestvovali i mladoženja Marko D. i njegov otac Dragan D. – ističe izvor blizak istrazi. – Obezbeđenje se zatim povuklo, sve vreme držali su vrata, kako gosti ne bi mogli da izađu iz restorana. Kad su svatovi razbili staklo na ulaznim vratima radnici obezbeđenja pobegli su u nepoznatom pravcu. U međuvremenu je stigla policija, a veselje je posle kraće pauze nastavljeno.

Add Comment