SRBIJA JE NA OVO ČEKALA! POVUKAO SE IZ RIJALITIJA A SADA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Kada on uđe u Zadrugu 6 BIĆE LOM

Iako je njegovo ime prva asocijacija na rijaliti šou-program “Parovi”, Nenad Marinković Gastoz je, po svemu sudeći, prelomio da uđe u šestu sezonu “Zadruge”.

Naime, Nenad je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju imanja u Šimanovcima, uz broj šest i znak za učitavanje.

To, Gale”, “Već imamo pobednika ove sezone”, “Sad mi je jasno što Luna ne ulazi”, “Progutaće ih sve”, “Rijaliti tek sada počinje”, “To smo čekali” , nizali su se oduševljeni komentari bez konca i kraja.

Podsetimo, Marinković je svojim učešćem obeležio rijaliti šou-program “Parovi”, a iz istog može da se pohvali duplom krunom.

Podsetimo, Gastoz je nedavno preživeo pravu dramu kada je njegovog psa pregazio auto, pri čemu je on preuzeo krivicu na sebe.

Pre sat vremena je moju Lilicu pregazio auto. Hvala Bogu, prošla je ispod imalo ugruvala butinicu, preznojio sam se u sekundi. Pišem vam ovo, jer se gospodin nije ni udostojio da stane i pita da li je potrebna pomoć, divno. A onda smo tako kod veterinara gledali jedno štence upucano sa komšijine strane, vazdušnom puškom pet puta, čak jednom i u samo oko. U trenutku sam se zapitao gde živim – napisao je Gastoz.

Lilica je super! Nije ništa polomila, hvala Bogu. Više bez povoca ni u toalet ne idem. Ja sam kriv – napisao je Gastoz.

Add Comment