4 DANA POSLE MASAKRA DOŠAO NA MESTO ZLOČINA: Miloš sa Cetinja ostao bez žene i sinova, a OVO je zatekao u stanu strave! TUGA

Miloš Martinović, koji je u masakru na Cetinju izgubio dva maloletna sina i suprugu, četiri dana posle tragedije morao je da uđe u stan smrti kako bi uzeo stvari svoje porodice. Kako piše crnogorska Pobjeda, nesrećni čovek zatekao je jeziv prizor i krvavu prostoriju.

Podsetimo, Vuk Borilović (34) počinio je stravični masakr na Cetinju kada je ubio deset ljudi i ranio šest iz, za sada, nepoznatog razloga, a nastavak tragedije zaustavili su meci policije, ali i jednog meštanina, koji su ubili pomahnitalog Borilovića.

Kako prenosi crnogorska Pobjeda, Martinovića je po ulasku u iznajmljen stan, koji se nalazi u kući Borilovića, a u kom je sa porodicom do masakra živeo, zatekla krv po podu i nameštaju, dok su ga na fotelji dočekali delići mesa koje su otkinuli meci.

  • U kuhinji je nesrećni čovek zatekao neiskorišćene patrone lovačke municije, ispod kreveta našao je futrolu lovačke puške i mobilne telefone koje je koristila njegova porodica pre nego je brutalno ubijena – piše Pobjeda.

Niko ne može da pretpostavi kako je bilo nesrećnom čoveku dok je gledao užas i mesto na kom je izgubio sve što je imao i ponovo proživljavao tu tragediju.

Brižljivo je sakupio ostatke tela i pohranio ih u crkvi, odakle će, kada bude smogao snage sahraniti ih u porodičnu grobnicu. Neiskorišćenu municiju Martinović je poneo sa sobom u porodičnu kuću gde sada živi – prenosi Pobjeda. Ostao bez porodice

Nakon što je ušao na mesto zločina i mesto stradanja svojih najmilijih, Martinović je obavestio jednog od komandira policijske stanice na Cetinju o nađenim dokazima, a devet komada neiskorišćene municije predao je policiji, piše crnogorski list.

Kako dalje navode, istog dana o svemu što se događalo Martinović je poslao mejl obaveštenja na adrese načelnika Odeljenja bezbednosti Cetinje, direktora Uprave policije i ministra unutrašnjih poslova.

  • Dana 16. 08. 2022. oko 13 sati i 30 minuta sam pošao u Medovinu bb, kuću gde se desio zločin da uzmem lične stvari. Tom prilikom sam u kući, pored ličnih stvari, u kuhinji našao neiskorišćenu puščanu municiju (patrone). Po svemu sudeći, zaključujem da nije urađen uviđaj i ispoštovane zakonske procedure – napisao je Martinović, a prenela je Pobjeda.

Ukazao je da je ponovo proživeo teške trenutke i iskazao otvorenu sumnju da li policija uopšte želi da rasvetli zločin koji se desio 12. avgusta na Cetinju.

Osećam se povređenim zbog ovako neodgovornog odnosa prema žrtvama ovog monstruoznog zločina, prevashodno članovima moje porodice. U neverici da, pored sve muke, moram po kući da kupim neispaljenu municiju i ostale tragove zločina, gubim nadu da policija uopšte želi da rasvetli ovaj zločin – stoji u pismu koje je objavio crnogorski portal.

Add Comment