IZ TOP RIBE SE PRETVORILA U MUŠKARCA! SVI BULJE U FOTKU MATORE IZ MLAĐIH DANA: Duga kosa, grudi, ŽEŠĆA OD STARLETA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Za lik i delo Jovane Tomić Matore, učesnice “Zadruge”, od početka najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima vezuju se mnoge kontroverze. Ona je uspela da skrene pažnju miliona gledalaca zbog svog karakterističnog stava i načina odevanja, za koji mnogi komentarišu da je svojstven muškarcima, a šuškalo se i da je naklonjena istom polu.

To je potvrđeno i u rijalitiju “Zadruga” gde se zaljubila u manekenku Sanju Stanković, o čemu je pred kamerama Televizije Pink u više navrata otvoreno govorila, a na mrežama je osvanula stara Jovanina fotografija koja ukazuje na to da je nekada izgledala potpuno drugačije, što je privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža.

Na pomenutoj fotografiji od pre nekoliko godina Matoru bi, u prvi mah, retko ko prepoznao, budući da je za noćni izlazak odabrala elegantnu košulju sa dubokim dekolteom, prigodan nakit, ali i jaku šminku i isfeniranu kosu, bez koje većina devojaka ne bi mogla da zamisli odlazak u noćni klub.

  • Uživajte u fotki devojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće, a jedino bitno je to što je čovek bila uvek i biće – piše u opisu fotografije, koju su objavili Jovanini fanovi, a u kakvom izdanju vam se Matora više dopada, prosudite sami.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora i Viktorija Mitrović Viki sedele su u dvorištu Zadruge jednom prilikom i pričale o intimnim odnosima, što je Matoru nateralo da otkrije sa kime je imala odnose.

Add Comment