IZAŠLA ISTINA O OBDUKCIJI TOŠETA PROESKOG! Cela nacija će biti u šoku

Voditeljka Jovana Jeremić pokrenula je još ranije priču u “Novom vikend jutru” o nesrećnom slučaju koji se dogodio Tošetu Proeskom pre tačno 14 godina, kada je 16. oktobra 2017. godine, na auto-putu E70 Zagreb – Lipovac, blizu mesta Nova Gradiška, izgubio život.

Pojavile su raznorazne teorije i spekulacije o tome šta se desilo te kobne koći, da je prava istina prikrivena. Da li je Toše ubijen? Da li je mogao da izbegne pogibiju? Da li je on predosetio svoju smrt, i to nagovestio u svom poslednjem itnervjuu – pita se Jovana.

Priča se da je ubijen i da je sve to namešteno, jer je Toše saznao neke stvari, da su preko njega dešavala neke prljave stvari, on je hteo to da prekine, ali nije mogao. Tako se priča, možda je počeo da smeta svima, jer je bio velik kako kod nas u Makedoniji, tako i kod vas, tako da možda je to razlog – rekla je Antonia Gigovska, Pinkova zvezdica, koja je tada u emisiju došla kako bi i otpevala velike hitove Proeskog.

I dan-danas su oprečna mišljena mnogih stručnjaka po pitanju tog udesa. Određeni hrvatski mediji pišu jedno, drugi pišu drugo treći pišu treće, razni eksperti se javljaju… Slike kamiona, s kojim se i dogodila nesreća… Nestao je, samo taj branik kamiona je negde, nikakvih znakova udesa nije bilo na tom kamionu. Razna su mišljenja stručnjaka, to će izgleda ostati večna misterija – priča Đedović.

Nema obdukcije tela, nema ničega, nisu dali da se to odradi – dodaje Antonia.

Hteo je da bude čist, nije hteo da sarađuje sa bilo kim i da radi bilo šta prljavo, ja to potpuno razumem. Zato je i imao toliku popularnost, jer samo zvezde koje su na čist način postale poznate su prave zvezde – kaže Jeremićeva.

Čovek koji ga je taj dan vozio, bio je njegov najbolji prijatelj. Bio je u ludnici, on nije pri sebi, samo sedi i gleda u jednu tačku, ne priča ni sa kim. Nakon nesreće je završio u psihijatriskoj ustanovi – otkriva Gigovska.

Razvlačili su ga, svi ga obožavaju kao sveca kad je poginuo, ali dok nije poginuo, bilo je afera za aferom. Svi su imali potrebu da se ogrebu o njega za malo popularnosti. Njegova menadžerka, Liljana, ona se ponašala kao da je Toše njeno vlasništvo. Odlučivala je da li može da bude sa ovom ili onom devojkom… On je bio čista duša, nije znao da se bori sa tim zlom oko sebe. Oni su videli samo novac, a on je bio produžetak Božje ruke da tim njegovim specifičnim glasom, koji će trajati godinama, u ljudima budi samo najlepše – rekao je Dušan Veličković.

Njegova menadžerka je, dakle, njega ubacila u svoje kandže, to hoćete da kažete… Gde je sad ona – upitala se voditeljka.

Ona ima plantaže lekovitog bilja između Niša i Pirota. Potpuno se povukla iz sveta estrade, ona je odradila šta je odradila. Kad promeniš posao… Nije se ona bavila estradom zbog Tošeta. Uzela je ogromne pare – dadaje Veličković.

Možda se razočarala u život, interesantna je pojava da su se i vozač i menadžerka skroz povukli – zapaža Đedović.

Add Comment