“SIPALI SU MI DR0GU U PIĆE, A ONDA SU ME…”! Šokantna ispovest Novosađanke, postoji i snimak strahote!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Društvene mreže gore od kada su devojke kojima je sipana drga u piće rešile da progovore o svojim lošim iskustvima! Neslućeno veliki broj žena bilo je na ovaj način opijeno, silovano i uništeni su im životi.

Nakon što je na društvenim mrežama čula da nije jedina žrtva ovakvog zlostavljanja, jedna Novosađanka je rešila da o svom lošem iskustvu progovori glasno i jasno. Napravila je profil na Tviteru na kom je objasnila tako da svima bude jasno šta se dešava u ozloglašenim noćnim klubovima, ali i u sred bela dana, u restoranima, kafeima, pa i na kućnim žurkama.

  • Mislila sam da nikada neću pričati na ovu temu, ali došao je i taj dan kada ću konačno moći podeliti svoje iskustvo, bez straha da će saznati moji roditelji, okolina, jer su oni konačno upućeni u celu priču, a ja sam se konačno oslobodila da pričam o ovome – objašnjava svoje razloge za javno istupanje.

Kako sama kaže, pre tri godine bila je žrtva takozvanog „spajkinga“, kako se drugačije naziva pojava sipanja droge u piće. Došla je na studije u Novi Sad kao dobro dete i odličan đak. Zaljubila se u problematičnog momka, koji je počeo da dovodi društvo u njen stan i da pravi žurke. Na jednoj od takvih žurki desila se i tragedija koja joj je promenila život.

  • U jednom momentu gubim pamćenje, i budim se ujutro, totalno dezorijentisana, ne znajući šta se prethodno veče izdešavalo. Ulazim na Instagram, kad ono šok! Nalazim se u grupnom dopisivanju i osobe od prethodne večeri postavljaju moj snimak gde se iživljavaju nada mnom! Snimak nikada nisam imala snage da pogledam, ali sam shvatila iz njihovih komentara o čemu je reč. Narednih dana počinju da mi se javljaju ljudi iz raznih delova Srbije i nude mi nepristojne ponude zbog snimka – priseća se ona nemilog događaja.

Do sada je, kaže, ćutala, jer je osećala sramotu, strah, a što je najgore, pomišljala je i da je sama kriva za to što joj s desilo. Takođe, počinioci su joj pretili.

  • Zapretila sam im prijavom, ali rekli su mi da nemam šanse, da će sve loše o meni ispričati, tako da sam odustala. Padam u deprsiju, nemam snage da ustanem iz kreveta, ne mogu sa spavam zbog svakodnevnih paničnih napada, na kraju pokušavam samoubistvo. Posle drugog pokušaja samoubistva, za koje su saznali i moji roditelji, vode me kod lekara koji me je jedini shvatio, shvatio je odmah srž mog problema, postavio pravu dijagnozu i konačno se nešto pomera sa mrtve tačke. Dijagnoza: teška depresija i generalni anksiozni poremećaj – objašnjava devojka koja je tek tada uspela da se dovede u red, zaposli, i sa roditeljima podeli kroz šta je prolazila.

Zahvaljujući podršci roditelja, vratila se normalnom životu.

Kako sama kaže, njen razlog da podeli ovu priču je da podstakne sve koji dođu u sličnu situaciju da se ne plaše, već da odmah slučaj prijave i da instistiraju na testovima da bi kasnije mogle da dokažu šta se desilo.

Add Comment