KATICA SRBIMA OTKRILA TOP TRIK! KAKO DA TI NIKO NE PIPNE NOVČANIK I KLJUČ NA PLAŽI!

BEOGRAD – Jedna naša turistikinja po imenu Katica podelila je na Fejsbuku savet zemljacima kako da od krađe na plaži sačuvaju novčanik, ključ od kola, sobe ili apartmana.

Ona je u FB grupi Grčka info to pokazala fotografijama i prema njenoj objavi trik očigledno radi.

Kad cela porodica pođe u vodu, ne mora da brine jer teško da bi ijedan lopov ili džeparoš poželeo da čeprka po dečjoj peleni.

Kako naši ljudi najradije odlaze u Grčku, informacije o cenama ležaljki, suncobrana, girosa, sladoleda i voća ne prestaju da stižu, međutim, nedavno se izdvojila ponuda jedne plaže o kojoj svi pričaju.

Objava jedne članice grupe “Live from Greece” privukla je veliku pažnju, kada je pokazala koliko košta da se obezbedi mesto na plaži u Nei Poriju.

Ona je fotografisala baner na plaži, koji kaže da suncobran, ležaljka, kafa i jedna krofna ili flašica vode koštaju samo četiri evra. Isti “komplet” prethodne godine je koštao pedeset centi manje, što je neuporedivo mala razlika u odnosu na poskupljenja u drugim mestima, a i niska cena kada se uzme u obzir da jedna ležaljka i flaša vode na nekim mestima koštaju i po 15 evra, objavio je Blic.

“Pa to je više nego džabe”, “Ekstra. U Budvi prvi red i do 25 evra”, “Sve ovo za 4 evra”, “Rešili Grci i da bankrotiraju, samo da udovolje Srbima”, “Znači za 4 evra kupujem suncobran, ležaljku, kafu i vodu… Nemoj posle da se čude što smo poneli kući”, “Na Lefkadi 20 evra ležaljke i dobiješ 1l vode”, “Leptokarija dve kafe 8 evra voda gratis i ležaljke za te pare samo 3 sata”, pisali su oduševljeni korisnici.

Add Comment