BAJDEN POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Evo u KAKVOM je STANJU!

Predsednik SAD Džo Bajden pozitivan je na korona virus.Kako je saopšteno, Bajden ima blage simptome.Ovog jutra predsednik Bajden testiran je pozitivno na kovid-19. On je primio obe doze vakcine, i dve buster doze i ima veoma blage simptome – saopšteno je iz Bele kuće.

Kako su naveli, predsednik je počeo da uzima Pakslovid i ostaže izolovan u Beloj kući.On će obavljati svoje dužnosti za to vreme – naveo je portparol Bele kuće.

Kako je saopšteno, javnost će svakodnevno biti obaveštena o zdravstvenom stanju prvog čoveka Sjedinjenih Američkih Država.

Džozef Robinete Bajden Jr. rođen je 20. novembra 1942. u Skrentonu u Pensilvaniji. Taj rudarski i industrijski grad je pedesetih prolazio kroz teško razdoblje. Njegov otac potražio je posao u susednoj državi Delaver i potom je preselio celu porodicu u Vilmington. Džo Bajden je tada imao deset godina. Taj grad pretvorio je u svoju bazu.

„Moj otac uvek je govorio – Šampione, čovekova veličina ne meri se po tome koliko je puta bio srušen na zemlju, nego po tome koliko mu je trebalo da se digne na noge”, priseća se često.

Add Comment