NE BRIJEM SE DOLE JER DLAKE IMAJU FUNKCIJU : Manekenka ODUŠEVLJAVA izgledom, a kad se skine nastane muk

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Iako se ženama godinama nameću ideali lepote u koje spada i telo bez dlačica, mnoge poznate ličnosti, uključujući i Madoninu ćerku Lurd, “neguju” dlake na različitim delovima tela.

Shodno tome, većina žena danas polako izlazi iz zone komfora, te javno polazuju kako njihovo telo izgleda sa dlačicama, koje su prirodna stvar.

Jedna od njih je i manekenka Ejmi, koja je odlučila da brijač ne koristi do daljnjeg, kada je u pitanju bikini zona.

Ona na svom nalogu redovno kači klipove u kojima s ponosom pozira u bikiniju, ali umesto savršene linije, u fokusu je njen “grm”.

“Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima”, poručila je Ejmi.

Inspirirane njenim stavom, mnoge žene su pohvalile manekenku jer je samouverena. Takođe, bilo je i muškaraca koji se slažu s tim da dlake uopšte ne moraju da budu gadne.

“Mislim da je to kul i seksi, iskreno”, “Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem”, “Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!”, “Ne treba da te bude sramota, samo neka raste”, “Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas”, bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

S druge strane, mnogi su se pitali da li se ikada obrije ili “ošiša” dole, i na koji način “neguje grm”.

Manekenka je otkrila da i šamponira, ali i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i nežne, kao i to da se povremeno obrije i oblikuje frizuru, u zavisnosti od prilike.

Add Comment