POSLE DRAME SA JURIĆEM, MILENA SE ODLUČILA NA ŠOKANTAN POTEZ: Da li je realno da je ovo uradila? (FOTO)

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, a osim što je izazvala salvu i pozitivnih i negativnih komentara, ovaj njen potez nije obradovao njenog partnera. Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije.

Nakon cele drame, ipak se stiče utisak da Milenu Popović nisu mnogo pogodile Jurićeve reči, s obzirom da i dalje objavljuje fotografije na , doduše, one na kojima je sama. Tako je danas objavila selfi na kojem pozira u kratkoj teget haljini, a pažnju je privukao jedan detalj. Naime, Milena je boju laka za nokte uskladila sa bojom maske na telefonu.

Prema našim saznanjima, Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je njegova draga ostala u Beogradu. Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari, mahom negativni, samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju.

Prema pisanju medija, ona i Jurić su već dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

Podsetimo, Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, obelodanila je da je u vezi sa Igorom Jurićem.

Ona je , pored zajedničke fotografije, kratko i jasno napisala: “Ljubav”.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.

Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Add Comment